Foto

LAATSTE NIEUWS ITEMS
Hier kunt u de laatste nieuws items omtrent Instyle Home bekijken. Op Social Media houden wij u ook graag op de hoogte van het laatste woonnieuws. U kunt ons vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest, zie de icons onder de webshop.

 
Persbericht Instyle Home

  14-09-2018  

“Vakantiegevoel thuis” door samenwerking tussen Instyle Concepts en Marveld Recreatie !"   De heer Bomers van Marveld Recreatie (rechts) en de heer Hemminga van Instyle Concepts Afgelopen week hebben Dhr Bomers, eigenaar van Marveld Recreatie, en Dhr Hemminga, directeur van Instyle Concepts, de aftrap gegeven van het inspirerende samenwerkingsproject “Vakantiegevoel thuis”. Regelmatig vragen de gasten van onze recreatiehuizen zich af waar die lekkere fauteuil, die gezellige eethoek of dat ontspande bed te koop is zodat zij er ook thuis van kunnen genieten. In veel gevallen leid dit tot een zoektocht en vaak zonder resultaat. Het innovatieve project Instyle Home zorgt dat u als gast van Marveld met enkele klikken op hun mobile...

Lees meer

Scan, Click en bestel. Zo simpel is 't...

  03-09-2018  

Instyle Home heeft een unieke oplossing voor het bestellen van uw favoriete meubels. U kunt uw meubels vanuit uw vakantieadres bestellen! Scan uw favoriete meubel, maak uw keuze en bestel. Zo eenvoudig werkt het. Instyle Home levert hotelkwaliteit meubelen voor consumentenprijzen. Lees meer over de meubelen op vakantiepark Marveld Recreatie .

Lees meer