Foto


AARZELT U NIET OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 038-205 55 20 of u kunt een mail sturen naar info@instylehome.nl
Wij staan u graag bij in het beantwoorden van uw vragen.


 

ACTIES EN PRIJSVRAGEN

Foto

De acties en prijsvragen van Instyle Home worden in de shop of in combinatie met onze social media kanalen gecommuniceerd. Er wordt enkel met de winnaars gecommuniceerd over de gewonnen items.

BEZORGEN

Foto

Instyle Home werkt samen met PostNL Extra@Home voor het verzenden van onze meubelen en interieur. PostNL Extra@Home is gespecialiseerd in meubelvervoer en de montage van meubelen. Met uiterste zorg worden onze producten vervoerd en afgeleverd. Nadat u uw order bij ons heeft geplaatst, dan neemt PostNL Extra@Home de communicatie aan u over van Instyle Home. De status van uw order wordt door PostNL Extra@Home bijgewerkt. Indien u uw bestelling afgeleverd wilt hebben op de Waddeneilanden, dan kunnen wij een pasklare oplossing bieden. Wij staan u graag te woord om samen de mogelijkheden door te nemen.

GARANTIE

Foto

De garantie op Instyle Home producten kunt u raadplegen in onze algemene voorwaarden onder Artikel 17.

RETOURZENDING

Foto

Instyle Home staat voor Hotelkwaliteit. Indien u toch niet tevreden bent over de door ons geleverde product ( en ) dan bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om uw bestelling retour te zenden. U kunt bij een retourzending contact opnemen met ons Instyle Home team 038-205 55 20 of u kunt een mail sturen naar info@instylehome.nl.
Ons team zal ervoor zorgen dat uw product correct retour wordt gehaald.

Wij willen u graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden omtrent een retourzending. Onder artikel 20 kunt u onze voorwaarden raadplegen m.b.t. een retourzending.

100 DAGEN OP ZICHT

Foto

U kunt onze producten 100 dagen op zicht aanschaffen. U zult begrijpen dat hier voorwaarden aan gekoppeld zijn. Deze voorwaarden kunt u vinden onder Artikel 21 van onze algemene voorwaarden.