FotoOntstaan
Instyle Home is ontstaan vanuit een toenemende interesse voor Hotelkwaliteit meubelen. Instyle Home is 100% dochter van Instyle Concepts, toonaangevend in het inrichten van Hotels, Recreatieparken, Shortstay en het inrichten van Studentenwoningen. Inmiddels heeft Instyle Concepts duizenden Hotelkamers, Recreatieparken en Shortstay projecten ingericht. Jaarlijks verzorgen wij voor 4000 studenten de inrichting van hun kamers.


Voorraad
Wij beschikken over eigen voorraad en dit onderscheidt ons in de markt door snel te kunnen leveren. Rechtstreeks vanuit ons magazijn.


Uniek Concept
Instyle Home geeft de consument de mogelijkheid om Hotelkwaliteit meubelen vanuit een vakantieadres te bestellen. De gasten kunnen de meubels scannen, bekijken en bestellen. Dit is nog niet eerder vertoond en wederom mag Instyle Concepts zich trendsetter noemen, en wel nu met de lancering van Instyle Home. Ons concept wordt actief vermarkt over alle Hotels en Vakantieparken in Nederland.


Webshop
Instyle Home biedt Hotelkwaliteit meubelen aan voor consumentenprijzen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld. Onze webshop wordt op basis van nieuwe collecties regelmatig vernieuwd en we zetten in op trends en kwaliteit. Instyle Home is tenslotte Hotelkwaliteit. Onze webshop is met veel zorg en nauwkeurigheid ingericht. Desalniettemin willen wij u vragen om bij onduidelijkheden of fouten contact met ons op te nemen. Wij stellen dit zeer op prijs aangezien we door uw input onze webshop op een kwalitatief hoog niveau kunnen houden.