Duurzame meubels

Bent u op zoek naar duurzame meubels? Een inrichting waar u jarenlang van kunt genieten? Dan bent u bij Instyle Home aan het goede adres. Wij leveren duurzame hotelkwaliteit meubelen tegen consumentenprijzen. Wij beschikken over een eigen voorraad. Zo kunnen wij rechtstreeks vanuit ons magazijn snel leveren. Lange levertijden zijn hierdoor verleden tijd.

Sublieme hotelkwaliteit

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u duurzame meubels leveren van sublieme hotelkwaliteit. En wat houdt in? Dat er niet alleen aan het uiterlijk van de meubels wordt gedacht, maar juist ook aan het duurzame aspect van de meubels. Zo is er goed nagedacht over het zitcomfort en de constructies, zodat u met plezier kunt genieten van uw nieuwe aankopen.

Extra lang genieten van de nieuwe meubels

U bent op zoek naar unieke en duurzame meubels omdat u lang wilt genieten van uw nieuwe meubels. Dat begrijpen wij heel goed. Onze meubels zijn tijdloos en gaan jarenlang mee! Hoe u duurzame meubels bestelt? Slechts binnen een paar klikken koopt u meubelen in onze webshop. Instyle Home werkt samen met PostNL Extra@Home. Met uiterste zorg worden onze producten vervoerd en afgeleverd. De status van uw order wordt steeds door PostNL Extra@Home bijgewerkt.

Duurzame meubels

Bij Instyle Home verkopen we geen meubilair dat na 5 jaar alweer uit de mode is. Het meubilair dat wij verkopen is duurzaam, tijdloos en stijlvol. Daarnaast krijg je van onze meubels het gevoel alsof je op vakantie bent. Dit komt doordat ons meubilair de uitstraling en kwaliteit van hotel meubilair heeft. We snappen dat u het duurzame meubilair met eigen ogen wilt zien. Daarom nodigen we u uit om langs te komen bij ons in de winkel! Dan kunnen we u voorzien van advies!

Verlichting

Naast duurzame meubels, verkopen wij ook verlichting. Onze gehele collectie is met uiterste zorg samengesteld. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij spelen regelmatig in op trends. Zo zijn onze lampen uitstekend te combineren met onze duurzame meubels. U tovert binnen slechts een paar handelingen uw woning of bedrijf om tot een geheel passend interieur

Kies voor de duurzame meubels van Instyle Home

Een interieur waar u een lange tijd van kan genieten. Geheel passend bij de uitstraling van uw woning of bedrijf. Dat is waar u naar op zoek bent. Wij zetten in op innovatie en dat ziet u af aan onze elegante duurzame meubelen. Wilt u ook lang kunnen genieten van een nieuw interieur? Bestel dan onze duurzame meubelen in onze webshop. Bij vragen, kunt u gerust contact opnemen met ons door te bellen naar 038 - 205 55 20. Geniet u binnenkort ook van uw nieuwe duurzame meubels van Instyle Home?