Ik ben Tamara van Hooren, 24 jaar, en werkzaam als sales manager bij Instyle Home. Ik heb een passie voor interieurs en het volgen van de laatste trends op het gebied van wonen. Deze passie wil ik graag aan u overdragen.

ZOEKTOCHT
Altijd lastig wanneer je een nieuw interieur gaat uitzoeken. Er is ongelooflijk veel keuze, maar dat niet alleen, vindt u het na een jaar nog mooi ? Een aantal tips kan ik jullie geven om het kiezen van jullie droominterieur gemakkelijker te maken.


MOODBOARDS
Maak moodboards, en nee dat hoeft niet perse door middel van knippen en plakken op een groot A3 papier. Tegenwoordig kan dat heel gemakkelijk met Pinterest. Een platform waar je heel veel verschillende afbeeldingen kunt vinden en allemaal op een virtueel bord kunt verzamelen.


 

"...Pinterest is een ideale tool voor het samenstellen van een moodboard voor uw interieur inspiratie... Eenvoudig, handig en heel veel aanbod..."DE BASIS
De beleving is gekozen dan eerst beginnen bij de basis van het interieur, de keuze van de wandbekleding en de vloeren.


MEUBELS
Daarna komen de meubels aan bod. Welke stijl wilt u uitstralen? Modern, landelijk, stoer of juist een vintage stijl. De keuze van de gewenste stijl is belangrijk voor de materialen die u wilt gaan toepassen bij de meubels.


AANKLEDING
Tot slot, de aankleding van het interieur. Denk daarbij aan de verlichting, decoratie, de echte finishing touch waardoor de sfeer compleet wordt gemaakt.

Verwijzingen
Ik heb een aantal verwijzingen naar onze producten per stijl voor u op een rij gezet. Als u op de suggesties klikt, dan wordt u direct door geleidt naar het betreffende meubel.

Tony +A Vintage  ( Vintage stijl )

Eetkamerstoel Victor ( Stoer )

TV meubel Long beach ( Landelijk )

Vloerlamp Metalco ( Modern )

  Tamara van Hooren     09-10-2018 16:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.